VibroShaper - Fitness Trilplaat
0 Reviews | Review toevoegen

Met de VibroShaper fitness trilplaat train je op een gemakkelijke manier je spieren en zorg je voor een fit lichaam.

Artikelnummer

VIS001  

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

8719128643496  

€ 199,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Je kent het wel: je neemt jezelf voor om vanavond eindelijk weer eens te gaan sporten, maar wanneer je thuis komt uit je werk ben je zó moe dat je toch kiest voor een avondje bankhangen. Dat is vanaf nu verleden tijd: met de VibroShaper fitness trilplaat kun jij een avondje bankhangen en je spieren trainen combineren! 

Hoe dat werkt? Je plaatst je voeten op de trilplaat. Of je nu staat, zit of onderuitgezakt ligt: dat maakt niet uit. Via je voeten worden trillingen naar je spieren gestuurd. Je spieren spannen zichzelf door deze trillingen steeds aan en moeten vervolgens weer herstellen. Hierdoor ontstaat een effectieve training die je kunt vergelijken met een hardlooptraining of een fitness workout. De intensiteit van de VibroShaper zorgt ervoor dat je spieren zich tot wel 50 keer per seconde aanspannen! 

Met 3 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en 99(!) intensiteitsniveaus is de training helemaal aan te passen naar je eigen wensen en voorkeuren. Bovendien neemt de VibroShaper fitness trilplaat de druk op de gewrichten weg, dus hoef je niet bang te zijn om je pezen te overbelasten.

Wanneer je nu de VibroShaper trilplaat bestelt, krijg je daar ook nog eens 2 elastische weerstandsbanden bij om je armen te trainen. In no time is jouw lichaam weer helemaal fit dankzij de VibroShaper – en dat zonder al te veel moeite! 

Het VibroShaper pakket bestaat uit:
-    VibroShaper fitness trilplaat
-    Afstandsbediening
-    Voedingsplan
-    2 elastische banden
-    Gebruikershandleiding  

Let op: de VibroShaper is geschikt voor personen tot max. 120 kilo.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.