Side Sleeper Pro Air
0 Reviews | Review toevoegen

De Side Sleeper Pro Air ondersteunt je nek, hoofd en rug tijdens het slapen. Bovendien voorkomt dit kussen snurken!

Artikelnummer

SSA001  

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

8719128643137  

€ 34,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Verlang je naar een goede nachtrust? Word je vaak wakker met een pijnlijke nek of rug? Met de Side Sleeper Pro Air zijn deze klachten voorgoed verleden tijd! 

Dit hoofdkussen is speciaal ontworpen voor zijslapers en heeft een ergonomisch design met een uitsparing voor je oor. Het kussen zorgt ervoor dat je hoofd, nek en schouders de juiste ondersteuning krijgen tijdens je slaap. Ook je ruggenwervel wordt door dit kussen in de juiste, natuurlijke positie begeleidt. 

De natuurlijke, fijne houding verlicht rug- en nekpijn en zorgt voor een prettige nachtrust. Bovendien zorgt de houding van de Side Sleeper Pro Air er ook voor dat je luchtwegen geopend zijn tijdens je slaap, waardoor je niet gaat snurken! 

De vulling van het kussen bestaat uit Micro Air Beads die een verkoelende werking hebben, waardoor je zelfs in de zomer heerlijk koel kunt slapen!

Highlights:
-    Zorgt voor de juiste houding tijdens je slaap
-    Ergonomische ondersteuning van nek, hoofd en rug
-    Voorkomt snurken

Je ontvangt één Side Sleeper Pro Air hoofdkussen met kussenhoes.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.