Orange Donkey - Miracle Door
0 Reviews | Review toevoegen

Heeft u genoeg van die vervelende vliegen, muggen en ander ongedierte in huis? Maak kennis met Miracle Door!

Artikelnummer

BUF001 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

8717931729734  

€ 11,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Houd je ook van frisse lucht in huis, maar houd je insecten en andere ongewenste gasten liever buiten? Dan is de Miracle Door een echte must. Deze revolutionaire magnetische hordeur is gemaakt van duurzaam nylon gaas en wordt geleverd met 18 magneten die ervoor zorgen dat de hordeur op zijn plaats gehouden wordt.

Jijzelf, je kinderen, gasten en zelfs je huisdieren kunnen nog altijd gemakkelijk naar binnen én naar buiten. Nadat je door de hordeur bent gegaan, sluit de Miracle Door automatisch zodat insecten geen kans krijgen om binnen te komen. De Miracle Door is geschikt voor alle typen deuren en is gemakkelijk te monteren zonder dat het deurkozijn beschadigd wordt. 

De Miracle Door magnetische hordeur is geschikt voor enkele deuren, openslaande deuren, schuifdeuren en bijna alle andere deuren. Bovendien kun je deze hordeur ook gebruiken voor je caravan of vakantiehuis!

De Miracle Door bestaat uit 2 deurschermen van 210 x 49,5 cm.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.