No!No! Micro - Definitief Ontharingsapparaat
0 Reviews | Review toevoegen

Het No!No! Micro definitief ontharingsapparaat gebruikt pulsed thermicon technologie om jouw gezichts- en lichaamshaar te verwijderen. Deze compacte variant is ook nog eens gemakkelijk mee te nemen!

Artikelnummer

NON002  

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

8719128646527  

€ 149,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Lichaamshaar is voor veel vrouwen een bekend issue. We willen allemaal graag een perfect gladde, zachte huid. Gelukkig is eindeloos scheren, waxen of harsen vanaf nu niet meer nodig. Nu is er namelijk de No!No! Micro: een definitief ontharingsapparaat voor thuis én onderweg. Dankzij zijn compacte formaat neem je de No!No! Micro namelijk gemakkelijk overal mee naartoe.

Met de No!No! verwijder je gemakkelijk zelf je lichaamshaar én zorg je ervoor dat het stukken minder snel terug groeit. Dit ontharingsapparaat werkt volgens de gepatenteerde pulsed thermicon technologie. Bij deze technologie wordt gebruik gemaakt van warmte. Via een thermodynamische draad wordt gepulseerde warmte naar het haar geleidt, waardoor de haartjes kristalliseren. Langs de haarschacht wordt de warmte doorgegeven aan de haarwortel, om ervoor te zorgen dat de haartjes minder snel terug groeien.

Met het No!No! Micro definitief ontharingsapparaat voor thuis én onderweg verwijder je zelf gemakkelijk, snel en pijnloos je lichaams- en gezichtshaar. Het apparaat wordt geleverd met een smal én breed opzetstuk. Het smalle opzetstuk is geschikt om je gezicht te ontharen, het brede opzetstuk is bedoeld voor grotere oppervlakken zoals armen en benen.

Dankzij No!No! kan een perfect gladde huid eindelijk werkelijkheid worden!

Het No!No! Pro pakket bestaat uit:

  • No!No! Micro definitief ontharingsapparaat
  • Breed opzetstuk
  • Smal opzetstuk
  • Oplader
  • Massagekussentje
  • Kwastje
  • Reistasje

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.