Konbanwa - Cassia Seed Pillow
0 Reviews | Review toevoegen

Cassia zaden hebben een masserende, ontspannende werking. Dit kussen zorgt daarom voor een heerlijke nachtrust!

Artikelnummer

KON006 

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

8717931729697  

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde zorgen Cassia zaden voor ontspanning, hebben ze een positieve werking op de zenuwen en corrigeren de zaden warmte. Niet zo gek dus dat het Konbanwa Cassia Seed Pillow zorgt voor een heerlijke nachtrust!

Het Konbanwa Cassia Seed Pillow is, zoals de naam al doet vermoeden, gevuld met Cassia zaden. Het unieke design met sleuven biedt steun aan hoofd en nek en heeft een hoge luchtdoorlaatbaarheid. De sleuven aan de bovenzijde van het kussen zijn gevuld met de Cassia zaden. Deze sleuven hebben een masserende werking en bevorderen de bloedcirculatie. Aan de andere zijde van het kussen zijn de sleuven gevuld met kapok – een plantaardig, zacht materiaal. 

Het kussen bevat aan de zijkant een rits. Hier kun je vulling uit het kussen halen of juist er in stoppen. Op deze manier kun je zelf de hard- of zachtheid van je kussen bepalen.

De afmetingen van het Cassia Seed Pillow zijn 60 x 50 cm.

Het Cassia Seed Pillow wordt afgeraden voor baby’s en zwangere vrouwen.

Highlights:
-    Gevuld met Cassia zaden
-    Bevordert de bloedcirculatie
-    Heeft een ontspannende en masserende werking
-    Pas de hard- of zachtheid zelf aan

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.