Op VanTelevisie.nl kun je terecht voor een zeer groot aanbod in homeshopping producten in diverse categorieën. VanTelevisie.nl is onderdeel van Orange Planet; groothandel in unieke producten.

Op deze pagina vind je informatie over het bestel-, bezorg- en betaalproces van onze webshop. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Ons adres:
De Els 3A
5107 RK  Dongen
Nederland
Tel.: +31 (0)162 38 44 22
Fax: +31 (0)162 38 44 20
klantenservice@vantelevisie.nl
Ga direct naar:

Prijzen
Verzenden & Afhalen
Betaalmogelijkheden
Afleveren
Garantie
- Retourneren


Prijzen
Alle getoonde prijzen in VanTelevisie.nl zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzenden & Afhalen
Wij verzenden naar de volgende landen:
- Nederland
- België
- Duitsland

Verzendkosten
Orders vanaf €25 worden in Nederland, België en Duitsland gratis bezorgd! Voor bestellingen met een orderwaarde onder €25 zijn de verzendkosten voor Nederland en België €4,95 en voor Duitsland €8,62.
(Met uitzondering van de Trampolines B-waren. Hiervoor geldt i.v.m. andere afmetingen verzending binnen NL € 23,95 / België € 29,15.)

Levertijd
Je bestelling wordt door ons verzonden met DHL. De levertijd binnen Nederland is gemiddeld 1-3 dagen. Voor België en Duitsland is dit vaak 1 à 2 dagen langer.

Afhalen
Je hebt bij VanTelevisie.nl ook de mogelijkheid om je bestelling af te halen bij ons magazijn in Dongen. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30. M.u.v. Feestdagen en vakanties. Je ontvangt altijd een e-mail wanneer je order klaar staat om afgehaald te worden. Vergeet je orderbevestiging niet mee te nemen bij het afhalen.

Betaalmogelijkheden
VanTelevisie.nl biedt de volgende betaalmogelijkheden aan:
iDEAL
iDeal is op dit moment de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDeal betaal je in je eigen vertrouwde, beveiligde bankomgeving. Betalen met iDeal is gemakkelijk en snel, en bovendien is de betaling direct bij ons binnen. Dat betekent dat wij ook direct met jouw order aan de slag kunnen! 

Bancontact
Bancontact is het online betaalsysteem voor Belgische klanten.

PayPal
PayPal is een internationaal betaalsysteem. Je maakt hier een account aan die je koppelt aan je betaalpas of creditcard, en zo kun je vervolgens op een veilige manier internetbetalingen doen.

Creditcard
VanTelevisie.nl biedt ook de mogelijkheid om een betaling te doen met je creditcard.

Garantie
Al onze goederen zijn kwaliteitsproducten en gecontroleerd voor verzending. Mochten de geleverde producten desondanks bij aflevering of kort daarna gebreken vertonen, neem dan contact met ons op. Vermeld hierbij altijd het ordernummer, zodat wij direct in ons systeem kunnen nakijken om welke bestelling het gaat. We zullen dan samen zoeken naar een passende oplossing. Je ontvangt bij je bestelling altijd een pakbon. Samen met het aankoopbewijs dient deze pakbon als garantiebewijs. Bewaar deze dus goed!

Retourneren
Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen volgens het Europees recht, tenzij dit bij het aanbod is uitgesloten. In deze periode kun je de bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen.
Wij behouden ons het recht voor om in geval van door jou veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen eventuele kosten in rekening te brengen.

Voor bepaalde artikelen geldt dat ze alleen ongeopend of voorzien van seal geretourneerd mogen worden. Dat geldt in elk geval voor:
- DVD's, games en software
- Alle elektrische apparaten
- Alle fitness apparaten
- Drogisterij-artikelen zoals haarproducten, cosmetische producten, crèmes, pleisters en potjes met capsules en dergelijke.
- Alle overige artikelen die in contact komen met huid en/of haar, met uitzondering van kleding(-achtige) artikelen.

Kledingstukken en -accessoires
Deze artikelen zullen veelal eerst worden gepast. Mocht je de verkeerde maat hebben besteld, dan heb je de mogelijkheid het betreffende artikel om te ruilen. Een absolute voorwaarde hierbij is dat het door ons geleverde artikel ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Om het heen en weer sturen van producten te voorkomen, is het verstandig om zorgvuldig de maat te kiezen.