Iron Gym - Xtreme+ Optrekstang
0 Reviews | Review toevoegen

De Iron Gym Xtreme+ is een optrekstang die je gemakkelijk thuis aan je deurkozijn bevestigt. Deze deurtrainer is verstelbaar en past daarom in elk kozijn - ongeacht de wanddikte!

Artikelnummer

IRG023 

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

6430043470036  

€ 49,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Thuis aan je droomlichaam werken in plaats van in de sportschool? Dat kan! Met de Iron Gym Xtreme+ haal je een multifunctioneel trainingsapparaat in huis waarmee je zowel je bovenlichaam als je buik kunt trainen. En het mooiste van alles: dit fitnessapparaat neemt bijna geen ruimte in beslag! 

Boormachines, schroeven, spijkers en hamers kun je gewoon achterwege laten. Je hangt de Iron Gym Xtreme+ optrekstang namelijk simpelweg aan je deurkozijn. Dankzij de hefboomwerking van deze deurtrainer kan je er zeker van zijn dat de optrekstang stevig blijft hangen. De Xtreme+ optrekstang is, in tegenstelling tot de gewone Xtreme optrekstang, verstelbaar. Daardoor past deze deurtrainer in elk deurkozijn – ongeacht de dikte van de muur!

Je kunt met deze optrekstang eindeloos variëren in oefeningen: pull ups, chin ups, maar ook dips en sit-ups behoren tot de mogelijkheden. 

Met de Iron Gym Xtreme+ optrekstang kun je thuis een complete workout doen!

De Iron Gym Xtreme+ is geschikt voor personen tot 100 kg en deurkozijnen van 60-90 cm.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.