Iron Gym - Xtreme Optrekstang
0 Reviews | Review toevoegen

Met de Iron Gym Xtreme optrekstang kun je gewoon thuis je workout doen! Je hangt deze deurtrainer gemakkelijk aan je deurkozijn, zonder dat je hoeft te boren!

Artikelnummer

IRG002 

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

0735541110085  

€ 35,75
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Thuis aan je droomlichaam werken in plaats van in de sportschool? Dat kan! Met de Iron Gym Xtreme haal je een multifunctioneel trainingsapparaat in huis waarmee je zowel je bovenlichaam als je buik kunt trainen. En het mooiste van alles: dit fitnessapparaat neemt bijna geen ruimte in beslag! 

Boormachines, schroeven, spijkers en hamers kun je gewoon achterwege laten. Je hangt de Iron Gym Xtreme optrekstang namelijk simpelweg aan je deurkozijn. Dankzij de hefboomwerking van deze deurtrainer kan je er zeker van zijn dat de optrekstang stevig blijft hangen.

Je kunt met deze optrekstang eindeloos variëren in oefeningen: pull ups, chin ups, maar ook dips en sit-ups behoren tot de mogelijkheden. 

Met de Iron Gym Xtreme optrekstang kun je thuis een complete workout doen!

De Iron Gym Xtreme is geschikt voor personen tot 100 kg en deurkozijnen met een breedte van 60-80 cm.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.