Iron Gym - Pull Up Boost
0 Reviews | Review toevoegen

Met de Pull Up Boost van Iron Gym doe jij gemakkelijk je pull ups. De weerstandsband ondersteunt tot 45 kg van je lichaamsgewicht.

Artikelnummer

IRG011 

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

8719128642598  

€ 39,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De pull up is één van de meest effectieve oefeningen die je kunt doen met je eigen lichaamsgewicht. Je traint met deze oefening diverse spiergroepen. Niet voor niets is deze oefening zo populair. Maar pull ups kunnen ook erg lastig zijn: zelfs ervaren krachtsporters hebben soms nog moeite met deze oefening. Gelukkig is er nu de Iron Gym Pull Up Boost, een fitnesselastiek dat je helpt bij het doen van pull ups!

Deze weerstandband maakt het doen van pull ups een stukje gemakkelijker voor jou. Dit fitnesselastiek helpt namelijk om tot 45 kg van jouw lichaamsgewicht mee omhoog te trekken bij een pull up. Je kunt hem gebruiken in combinatie met één van de Iron Gym optrekstangen, maar je kunt hem ook gebruiken in de gym. 

Met de Pull Up Boost doe ook jíj gemakkelijk pull ups!
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.