Iron Gym - Essential Trigger Point Foamroller
0 Reviews | Review toevoegen

Met de Essential Trigger Point Foamroller van Iron Gym kun je je spieren voor of na het sporten helemaal losmaken. Zo verminder je spierpijn en blessures.

Artikelnummer

IRG050 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

6430043471774  

€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Geen bezoekjes meer aan een dure sportmasseur: met de Iron Gym Essential Trigger Point Foamroller masseer jij zélf je spieren!

Door oefeningen te doen met deze foamroller verminder je de spanning op je spieren en verbeter je de doorbloeding. Dit zorgt ervoor dat je minder spierpijn hebt, sneller herstelt en blessures tegengaat. Door het reliëf in deze foamroller, de zogenaamde ‘triggerpoints’ kun je variëren in de druk die je op bepaalde spieren zet. Zo geef je je spieren een volwaardige massage.

Voor zowel atleten als krachtsporters is het gebruik van een foamroller essentieel! Gebruik de Iron Gym Essential Trigger Point Foamroller om je spieren los te maken tijdens de warming up, of na je training om vervelende knopen weg te werken.

De Iron Gym Essential Trigger Point Foamroller kan gebruikt worden door personen tot 90 kg.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.