Hurricane Fur Wizard - Pluizenborstel
0 Reviews | Review toevoegen

De Hurricane Fur Wizard is een handige pluizenborstel die zelfs de kleinste haartjes en pluisjes verwijdert. Bovendien maakt hij zichzelf schoon in het zelfreinigende station. Makkelijker kan haast ni

Artikelnummer

FUR001 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

8719128645582  

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Ben je het ook zo beu dat je kleding altijd en eeuwig onder de kattenharen zit? Of ben je die kleine pluisjes op je kleding spuugzat? Vanaf nu verwijder je pluisjes en haren eenvoudig en snel van je kleding of meubels met de Hurricane Fur Wizard!

Deze magnetische pluizenborstel zorgt ervoor dat haartjes en pluisjes gemakkelijk en snel verdwijnen. De borstel beschikt over micro-haartjes waardoor zelfs de allerkleinste pluisjes en haartjes blijven plakken. Geen geklooi meer met kledingrollers waarvan de plakband niet plakt!

De Fur Wizard is niet alleen makkelijker in gebruik dan kledingrollers met plakband, hij is ook nog eens een stuk milieuvriendelijker. De Fur Wizard gebruik je namelijk gewoon opnieuw, dankzij het zelfreinigende station! Je stopt de Fur Wizard mét haren in het station, en wanneer je hem eruit haalt is hij weer schoon en klaar voor gebruik. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Met de Fur Wizard wordt pluisjes en haar verwijderen een eitje!  

Het Hurricane Fur Wizard pakket bestaat uit:

  • Hurricane Fur Wizard pluizenborstel
  • Zelfreinigend station
  • Mini Hurricane Fur Wizard pluizenborstel in meeneemformaat

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.