HD Mirror Cam - Dashcam
0 Reviews | Review toevoegen

Deze dashcam heeft een uniek design en neemt zowel beeld als geluid op!

Artikelnummer

HDM001  

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

8719128645162  

€ 59,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De HD Mirror Cam is een dashcam met uniek design: deze dashcam plaats je namelijk over de binnenspiegel van je auto. Met de twee bijgeleverde rubberen beugels bevestig je de HD Mirror Cam eenvoudig én veilig.

Deze dashcam is voorzien van blauw glas, wat zorgt voor een veilig zicht zowel overdag als ’s nachts. De HD Mirror Cam heeft een 350° roterende lens, waardoor een groot deel van de omgeving wordt opgenomen. Naast de camera bevinden zich 2 infrarood LED lampjes, zodat ook bij minder licht duidelijk opgenomen kan worden. 

De dashcam start automatisch op wanneer je de auto start en geeft de tijd en datum weer in elke opname. Niet alleen neemt de HD Mirror Cam beelden op, de camera is ook uitgerust met een microfoontje waarmee alle geluiden in en om de auto worden opgenomen. 

Bovendien heeft de HD Mirror Cam een 2.5 inch LCD scherm en is hij uitgerust met motion detection, waardoor je de camera ook in parkeerstand kunt gebruiken. De HD Mirror Cam ondersteunt micro SD-kaarten tot 32 GB. 

De HD Mirror Cam wordt geleverd met een 8 GB micro SD-kaart. 
Let op: de kleur van het glas van de HD Mirror Cam kan afwijken van de kleur van je binnenspiegel.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.