Core Max
0 Reviews | Review toevoegen

Met de Core Max doe je in slechts 8 minuten een full body workout - gewoon thuis! Je kunt zowel buikspieroefeningen als oefeningen voor benen, billen, armen en schouders doen met dit handige fitnessap

Artikelnummer

COM001 

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

0797734387063  

€ 47,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Geen tijd om te sporten? Dat excuus is vanaf nu verleden tijd. Je kunt namelijk in slechts 8 minuten je hele lichaam trainen, zonder dat je daarvoor naar de sportschool hoeft. Hoe dan, vraag je je af? Met de Core Max!

Met de Core Max doe je niet meer alleen je buikspieroefeningen thuis, ook je benen, billen, armen en schouders kun je namelijk trainen met dit fitnessapparaat. Doordat je met de Core Max verschillende oefeningen kunt combineren, kun je in een korte tijd meerdere spiergroepen trainen. Je ontvangt samen met dit fitnessapparaat een instructiekaart waarop verschillende buikspieroefeningen en oefeningen voor je armen, benen, billen en schouders te vinden zijn.

De armen van de Core Max bieden zowel ondersteuning als weerstand bij de diverse oefeningen. Het weerstandsniveau is aan te passen, en dat maakt dit apparaat geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Dankzij het handige, slimme design kan iedereen thuis in een mum van tijd een full body workout doen met de Core Max!

Het Core Max pakket bevat:

  • Core Max fitnessapparaat
  • Voedingsplan
  • Trainingsinstructies
  • Gebruikershandleiding

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.