Bottle Rocket Luxe Kurkentrekker
1 Reviews | Review toevoegen

Met de Bottle Rocket luxe kurkentrekker open jij in een handomdraai je fles wijn. De kurkentrekker wordt nu geleverd als wijnset met folie cutter, wijnschenker en wijnstopper!

Artikelnummer

BRW001  

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

8719128646473  

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Een wijnfles die uit je hand schiet, stukken kurk in je wijn… de struggles van een wijnfles openen kennen we allemaal. Gelukkig is er nu een innovatieve, luxe kurkentrekker die je leven een stuk makkelijker maakt: de Bottle Rocket. 

Dit is niet de gouwe ouwe kurkentrekker zoals we die kennen. Dit is de kurkentrekker in een nieuw, modern jasje. De Bottle Rocket opent jouw wijnfles snel en gemakkelijk – zonder dat het jou enige moeite kost. Hoe werkt deze luxe kurkentrekker?
1.    Je duwt de naald in het midden van de kurk, tot hij niet meer verder kan
2.    Met één hand houd je de buik van de fles stevig vast
3.    Met je andere hand ga je ‘pompen’
4.    De kurk popt soepel uit de fles!

Bovendien komt de Bottle Rocket niet alleen. Deze luxe kurkentrekker wordt namelijk geleverd als complete wijnset met een folie cutter, wijnschenker, en wijnstopper. Deze wijnset is een musthave voor iedereen die van wijn houdt!

De Bottle Rocket wijnset bestaat uit:
-    Bottle Rocket luxe kurkentrekker
-    Folie cutter
-    Wijnschenker
-    Wijnstopper
-    Handleiding

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Linda - 28-11-2018 09:56

Wat een fijne kurkentrekker! Dit is zoveel makkelijker dan de standaard kurkentrekker die ik eerst altijd gebruikte. De rest van de set is ook erg handig.