Best Paint Roller - Verfroller
0 Reviews | Review toevoegen

De Best Paint Roller is een verfroller en verfbakje in één. Daardoor hoeft je niet meer telkens je roller in de verf te dopen en niet bang te zijn voor spetters!

Artikelnummer

REA001 

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

8719128645544  

€ 39,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Word je ook zo moe van verfspetters die in het rond vliegen, en continu moeten bukken om je verfroller in de verf te dopen? De Best Paint Roller maakt je leven – tijdens het verven – een stuk gemakkelijker!

De Best Paint Roller is namelijk een verfroller en verfbak in één! De roller bevat een verfreservoir dat je vult met verf. Hoe harder je met de roller op de muur drukt, hoe meer verf er uit komt. Zo is het dus niet meer nodig om je verfroller steeds in een verfbak te dopen! 

De Best Paint Roller komt niet alleen; de verfset van 12 onderdelen bevat ook de Edgemaster: een verfroller speciaal gemaakt om hoekjes en randjes strak te kunnen verven. Het unieke design is zo ontworpen dat je hoeken en randen net zo strak kunt verven als een echte pro! 

Met de Best Paint Roller verfset wordt verven een leuke, gemakkelijke klus voor iedereen!

De Best Paint Roller verfset bestaat uit:
-    Best Paint Roller 
-    3 grote verfrollers
-    Een beker om de verfroller te vullen
-    Verlengsteel
-    Verfbakje
-    Edgemaster 
-    4 verfrollertjes voor de Edgemaster
-    Verfbakje voor de Edgemaster

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.