Universal Animal Repeller - Sonic&Flash
Reviews | Review toevoegen

The Ultimate Animal Repeller jaagt dieren met geluid en knipperende lampen weg uit uw tuin.

Artikelnummer

REP001 

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

3574591579001  

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Universal Animal Repeller

Heeft u last van ongedierte dat uw hele tuin verwoest? De Universal Animal Repeller houdt voortaan het ongedierte uit uw tuin, op een gezonde, milieuvriendelijke manier. De Universal Animal Repeller zendt zodra het ongedierte signaleert ultrasonische golven uit. Deze zijn voor het menselijke gehoor niet te horen, maar zijn wel hoorbaar voor muizen, konijnen, katten, eekhoorns, herten en ander ongedierte. Hierdoor zullen ze geen stap meer in uw tuin durven te zetten. De Universal Animal Repeller zorgt er zonder gebruik te maken van verdelgingsmiddelen, dat ongedierte uit uw tuin blijft. De Repeller werkt op zonne-energie en is daarom ook nog eens enorm duurzaam en milieuvriendelijk.  Tevens kunt u de Animal Repeller gemakkelijk uitschakelen als uw huisdier buiten in de tuin loopt.
U kunt de Universal Animal Repeller gemakkelijk bevestigen met een pin in de grond, of ophangen aan de muur. De Universal Animal Repeller heeft een infrarood bewegingsmelder die een gebied tot 50 m2 bedekt. Tevens bevat de Universal Animal Repeller ook een dubbele luidspreker met ultrasonische golven. De infrarood sensoren werken overdag en in de nacht en omdat het op zonne-energie werkt, hoef je zelden een batterij te vervangen. Tevens kun je de Universal Animal Repeller gedurende het hele seizoen gebruiken, omdat het weerbestendig is en veilig voor het milieu! Het universele dierenafweermiddel maakt gebruik van ultrasone frequenties om alle soorten dieren te ontmoedigen. Met een effectief oppervlak van 50m². Een geïntegreerde bewegingsdetector spaart batterijvermogen en voorkomt dat dieren op afstand van het geluid wennen. 

Dankzij de instelbare frequentie en 5 verschillende instellingen , kunt u instellen dat het apparaat zich richt op specifieke soorten of dieren.  

Geschikt voor grondpen of wandmontage. De repeller bevat 3 AA batterijen (inbegrepen)


Kenmerken:

  • Zonne-energie
  • Weerbestendig
  • Makkelijk bevestigen
  • Infrarood bewegingsmelder
  • Dubbele luidspreker
  • Ultrasonische golven
  • Milieuvriendelijk

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews