TotalClean Doggie Towel
TotalClean Doggie Towel
Reviews | Review toevoegen

Na een wandeling in de regen, voordat je in een schone auto stapt, voordat je terug in huis komt of na een bad - het is moeilijk je een leven voor te stellen zonder de DOGGIE TOWEL.

Artikelnummer

TCD001  

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

8719128647166  

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

TotalClean Doggie Towel

Na een wandeling in de regen, voordat je in een schone auto stapt, voordat je terug in huis komt of na een bad - het is moeilijk je een leven voor te stellen zonder de DOGGIE TOWEL. Deze super absorberende en knuffelbare zachte handdoek is een uitstekende manier om je trouwe viervoeter zachtjes te drogen. Droogt en reinigt modderige hondenpoten en vuile vacht in een oogwenk. Dankzij de extreem hoge vochtopname kun je je hond binnen de kortste tijd droogwrijven. Je trouwe viervoeter wil graag met deze handdoek worden gedroogd, omdat de duizenden kleine chenille-vezels aanvoelen als een massage. Middels de 2 zakken kun je je hond goed vasthouden en in de handdoek doen. De DOGGIE TOWEL heeft 2 kanten, is dik, duurzaam, slijtvast en kan worden gebruikt als een gezellige plek voor je hond om te slapen wanneer je op reis bent van huis. Je zult onder de indruk zijn van de kwaliteit van de DOGGIE TOWEL zodra je hem aanraakt.
Verpakkingsinhoud:
1 x DOGGIE TOWEL (afmeting: ca. 36x80 cm)
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews