Starlyf Fast Heater Black Deluxe
Reviews | Review toevoegen

Deze draadloze heater kan een ruimte tot wel 20m² in een mum van tijd verwarmen. En met de afstandsbediening regelt u vanaf een afstandje gemakkelijk de temperatuur.

Artikelnummer

SFH004  

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

0644812041983  

€ 38,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Compact, makkelijk in gebruik en héél fijn voor de wintermaanden: dat is de Starlyf Fast Heater. Deze draadloze plug-in heater neem je makkelijk overal mee naar toe dankzij het kleine formaat. Je plugt hem in het stopcontact en ta-da, hij verwarmt de ruimte voor je.

Deze draagbare verwarming is erg handig voor bijvoorbeeld ruimtes waar je geen centrale verwarming hebt, maar die je wel graag wilt verwarmen. Denk aan een garage, schuur of caravan. Maar ook wanneer je slechts één ruimte in huis wilt verwarmen biedt de Fast Heater uitkomst. En zelfs wanneer je het gewoon even plaatselijk nét iets warmer wilt hebben, kan deze mini heater je helpen.

Je kunt de temperatuur van de heater zelf instellen tussen de 15 en 32 °C. De Deluxe versie van deze heater maakt het je extra makkelijk: met de afstandsbediening kun je namelijk gewoon op afstand de temperatuur regelen en de mini heater in- of uitschakelen. Op het digitale LED display lees je gemakkelijk de huidige temperatuur van de Starlyfe Fast Heater Deluxe af. Ruimtes tot 20m² worden gemakkelijk verwarmd met een verbruik van slechts 400 watt. Deze kleine draagbare, draadloze elektrische kachel heeft zelfs een timerfunctie! Zo hoef je je niet druk te maken over het uitschakelen van de heater. 

Voor wie warm de winter door wil komen, is de Starlyf Fast Heater Deluxe een echte must!

Het Starlyf Fast Heater Deluxe pakket bestaat uit:
-    De Fast Heater
-    Afstandsbediening
-    Gebruikershandleiding

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews