See-Clear Visor
See-Clear Visor
0 Reviews | Review toevoegen

See-Clear Vision verbetert uw zicht tijdens het autorijden. Het verzacht fel zonlicht, de felle verlichting van tegenliggers en andere lichtbronnen tijdens het autorijden.

Artikelnummer

CLV002 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

8719128647227  

€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

See-Clear Vision – verbeter uw zicht tijdens het autorijden

 Productinformatie:

-          Verzacht fel licht

-          Makkelijk te bevestigen

-          Zowel voor gebruik overdag als ‘s nachts

      

See-Clear Vision verbetert uw zicht tijdens het autorijden. Het verzacht fel zonlicht, de felle verlichting van tegenliggers en andere lichtbronnen tijdens het autorijden. Daarnaast verscherpt het uw zicht bij donker en regenachtig weer.

See-Clear Vision kunt u eenvoudig met een clip aan de zonneklep bevestigen, de panelen zijn 180 graden aanpasbaar. Het zwarte paneel gebruikt u uitsluitend overdag. Het oranje paneel kunt u zowel overdag, bij schemering, als 's nachts gebruiken. U kunt het beste het scherm niet aanraken met olie of vette vingers. Hiermee voorkomt u vertroebeling van het zicht. Maak de See-Clear Vision uitsluitend schoon met een brillen- of stofdoekje.

 

De set bestaat uit:

1x See-Clear Vision

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.