Orange Care Relax Body Vibration Plate
0 Reviews | Review toevoegen

Tril jezelf in shape zonder veel inspanning

Artikelnummer

OVP001  

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

8719128648361  

€ 169,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Tril jezelf in shape zonder veel inspanning

  • Trilplaat voor krachtoefening,
  • Functionele en gevarieerde workouts,
  • Traint spieren, flexibiliteit, stabiliteit en balans,
De Orange Care Relax Body Vibration Plate geeft je lichaam een effectieve sportervaring zonder dat je jezelf veel hoeft in te spannen. In het comfort van je eigen huis kan je met deze trilplaat je spieren, flexibiliteit, stabiliteit en balans trainen.
De trilplaat gebruikt de reflexen van je eigen lichaam om je spieren op een handige manier te trainen. Omdat je lichaam continue aan het stabiliseren is, wordt je lichaam verstevigd en verdwijnen op den duur de overtollige kilo’s. Dankzij het fitnessapparaat kan je het effect van één training verviervoudigen, in een kortere tijd. Plaats je benen op het trilapparaat, buig je knieën en laat de trillingen het werk doen. De Relax Body Vibration Plate verbetert tevens de bloedsomloop en helpt bij het verlichten van spierpijn.
De Relax Body Vibration Plate wordt geleverd met 2 weerstandsbanden die je aan het apparaat kan vast maken om tijdens de training meteen je armen mee te trainen.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.