Mighty Charger: Traveleditie met USB!
Mighty Charger: Traveleditie met USB!
0 Reviews | Review toevoegen

Mighty Charger: zorg ervoor dat u nooit meer zonder lege telefoon of computer komt te zitten. Traveleditie: oplaadbaar via usb naar uw computer!

Artikelnummer

MIC001 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

8719128645759  

€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Mighty Charger: Traveleditie met USB!
 
De Mighty Charger is de nieuwe revolutionaire oplader. Geef niet langer uw geld uit aan wegwerpbatterijen om ze vervolgens weg te gooien! Met de Mighty Charger weet u namelijk zeker dat u waar krijgt voor uw geld. Hij laadt niet alleen oplaadbare batterijen, maar zelfs de Alkaline wegwerpbatterijen op. U kunt ze keer op keer weer gebruiken zonder het milieu hiermee te belasten.
 
De Mighty Charger is makkelijk in gebruik: plaats de batterijen in de houder en stop deze in de USB-aansluiting en plug deze in uw computer. Mighty Charger doet nu vanzelf het werk met zijn revolutionaire technologie. Wanneer het rode lampje in groen veranderd, zijn uw batterijen klaar voor gebruik. De Mighty Charger is geschikt voor AAA, AA Alkaline batterijen.
Dreigt uw notebook of ander aparaat uit te vallen? Dan laadt u met hetzelfde gemak met de Mighy Charger en de opgeladen batterijen via de USB-ingang weer op!

Bespaar het milieu én uw geld met de Mighty Charger!

Inhoud: 1 charger (batterij niet inbegrepen)

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.