Koziol Community Mask - Organic Pink incl. 31 filters
0 Reviews | Review toevoegen

Het herbruikbare en duurzame mondmasker voor jong en oud! 

Artikelnummer

CMA002 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

4002942510452  

€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Het herbruikbare en duurzame mondmasker voor jong en oud! 

  • Community masker: bescherm jezelf en anderen om je heen, 
  • Filter is te vervangen door ovaalvormige wattenschijfjes, 
  • Gemakkelijk te reinigen met de hand of in de vaatwasser, 
  • Milieuvriendelijk, geeft geen afval, 

Community masker 

Het Koziol >>HI Community Mask is een licht en comfortabel mondkapje gemaakt van Thermoplastisch elastomeer – een elastische kunststof – en comfortabel te dragen als men onderweg is, aan het werk is, gaat winkelen, of naar buiten gaat. Door het dragen van dit duurzame masker toon je jouw sociale verantwoordelijkheid en bescherm je jezelf en jouw omgeving. Het masker vermindert de verspreiding van deeltjes en verkleint de kans op infectie voor anderen en tegelijkertijd beschermt het de drager tegen het onzorgvuldig aanraken van het gezicht en daarmee tegen zelfinfectie. Als alternatief voor wegwerpmaskers zijn deze maskers - die effectief de neus en mond bedekken - bedacht, rekening houdend met alle criteria voor het juiste gebruik van dergelijke gezichtsbescherming. Het mondkapje zit dankzij het speciale ontwerp en materiaalkeuze de vraag naar medische mondkapjes niet in de weg. 

Eco-vriendelijk en herbruikbaar mondkapje 

De mondkapjes zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Dankzij het flexibele, plastic materiaal en de bijgeleverde elastische en verstelbare band kan het masker op elk gezichtsformaat aangepast worden en comfortabel gedragen worden. Bovendien bieden de maskers de mogelijkheid om het filter na gebruik te vervangen. Grote ovaalvormige wattenschijfjes – die te koop zijn bij elke supermarkt of drogisterij – kunnen als filter gebruikt worden. Daarnaast zijn de maskers gemakkelijk met de hand of in de vaatwasser te reinigen volgens de geldende gezondheidsadviezen, ook kunnen ze gesteriliseerd worden op 100 graden én drogen ze zeer snel. 

Inhoud verpakking:
1x mondmasker
31x filter

Ook verkrijgbaar in de kleuren Organic Blue, Organic Grey en Cosmos Black

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.