Gymstick - Original 2.0 - Light Green
0 Reviews | Review toevoegen

Neem de sportschool mee naar huis! 

Artikelnummer

GYM003  

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

6430016900034  

€ 69,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Neem de sportschool mee naar huis!

  • Full body workout waar je wil;  
  • Biedt weerstand tijdens je training;  
  • Compact en licht. 

 

Dankzij de Gymstick kan kracht, cardio, flexibiliteit en stabiliteit in één workout getraind worden. Door het compacte ontwerp weegt een Gymstick bijna niks, hierdoor is hij gemakkelijk mee te nemen en maakt het krachttraining overal en altijd mogelijk. Dankzij de weerstandselastieken kan je de weerstand zelf aanpassen. Zo kan je snel van oefeningen wisselen en het tempo lekker hoog houden. Bovendien ben je met elastische weerstand niet afhankelijk van de zwaartekracht, met als resultaat: veel verschillende total body workouts.  

De Gymstick is een 1,30 m lange fiberglas stick waaraan elastische banden in verschillende weerstanden bevestigd kunnen worden. Aan het uiteinde van de banden zit een lus, waar je handen of voeten doorheen kan doen. De elastische banden creëren dynamische weerstand, terwijl de stok fungeert als een hefboom. 

Deze light weerstandsstok geeft een weerstand van 1-10 kg.  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.