GardiREX Weed Brush - Upsell Brush
GardiREX Weed Brush - Upsell Brush
0 Reviews | Review toevoegen

Losse staalborstel voor de GardiREX Weed Brush

Artikelnummer

GAR005 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

4003073211232  

€ 7,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Losse staalborstel voor de GardiREX Weed Brush

  • Losse staalborstel kan gebruikt worden op de steel van de GardiREX Weed Brush,
  • Borstelharen zijn gemaakt van ultrabestendig staal,
  • Speciale schraperhaak aan de voorkant voor hardnekkige verwijdering,
Verwijder gemakkelijk onkruid en mossen die op opritten, terrassen enz. groeien zonder te bukken en water of chemicaliën te gebruiken. De GardiREX Weed Brush is het hulpmiddel om verschillende oppervlakken van natuursteen en straatstenen tot beton en hout te onderhouden en schoon te maken.
Dankzij de 140 cm lange steel kan je met deze bestratingsvoegborstel terrassen en moeilijk bereikbare plaatsen reinigen zonder te hoeven bukken. De haren van deze borstel zijn gemaakt van ultrabestendig staal en geprofileerd om de breedte van een bestratingsverbinding te hebben. Ze zijn speciaal ontworpen om effectief tussen terras- of tuintegels te schrapen. Bovendien maakt de stalen schraperhaak aan de voorkant van deze borstel het mogelijk om de meest hardnekkige planten en mossen in de diepte te verwijderen. Alles voor een perfect resultaat!
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.