EasyMaxx Malpad Magic Glow - 4,5V - Red
0 Reviews | Review toevoegen

Maltafel met 8 geweldige lichteffecten

Artikelnummer

EMM001  

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

4052926070311  

€ 13,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Maltafel met 8 geweldige lichteffecten

  • Stimuleert creativiteit, verbeeldingskracht en hand-oogcoördinatie
  • Inclusief 6 kleuren, 3 dubbelzijdige pennen met neonkleuren
  • Ook als praktisch notitiebord voor thuis en onderweg
  • Veeg eenvoudig af met een schoonmaakdoekje
Met het Easymaxx Malpad Magic Glow kunnen grote en kleine kunstenaars nu het plezier van schilderen herontdekken. Deze ingenieuze tablet met 30 motieven op 15 stencils en 3 dubbele neon krijtjes met 6 geweldige kleuren biedt alles voor vrolijk, kleurrijk leer- en tekenplezier. Overigens helpt het ook om creativiteit en oog-handcoördinatie te bevorderen.

Het is zo eenvoudig in gebruik. Plaats een van de stencils in het tekenbord en trek de motieven over met de neonpotloden. Als je het sjabloon verwijdert, zie je het vrolijke, kleurrijke resultaat al op het gloeibord. Maar het wordt nog beter als je de magische lichtfunctie met een druk op de knop activeert en de zwarte film invoegt. Dan wordt het motief gemaakt om te gloeien, zelfs met 8 verschillende lichteffecten. Zo kun je het verfkussen ook gebruiken als nachtlampje voor je kinderen of als gloeiend notitiebord. Niet alleen kinderen zullen genieten van deze ingenieuze Malpad tekentafel, het is ook geweldig creatief plezier voor volwassenen!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.