EasyMaxx Grouting Cleaner - Upsell Brush Set
EasyMaxx Grouting Cleaner - Upsell Brush Set
0 Reviews | Review toevoegen

Weg met dat vuil, schone voegen dankzij deze voegreinigingsborstel!

Artikelnummer

EGC002 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

4016471029705  

€ 14,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Weg met dat vuil, schone voegen dankzij deze voegreinigingsborstel!

  • Uitbreidingsset voor de EasyMaxx Grouting Cleaner,
  • Nylon borstel voor gewone schoonmaak,
  • Stalenborstel voor hardnekkig vuil,
De upsell set van de EasyMaxx Grouting Cleaner bestaat uit 1 nylon borstel voor normaal schoonmaken en 1 staalborstel voor hardnekkig vuil. Hiermee kan je jouw voegreiniger blijven gebruiken, zelfs wanneer de borstels op zijn door het vele gebruik.

Vieze voegen op het terras, tussen het pad of op het balkon zijn erg vervelend. Dankzij de Easymaxx Grouting Cleaner heb verwijder je mos, onkruid en vuil met bijna een druk op de knop. Vergeet schrobben op je knieën of gebukt in een onhandige houding, dankzij het ergonomische handgreep en het geleidingswiel kan je de voegenreiniger eenvoudig staand bedienen.

Met een snelheid van 1200 omwentelingen per minuut wordt al het vuil krachtig verwijderd. Zelfs het meest hardnekkige vuil kan je nu in een handomdraai verwijderen. Steek gewoon de stalen borstel voor hardnekkig vuil erin en het vuil verdwijnt.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.