DVD My Make Up
DVD My Make Up
0 Reviews | Review toevoegen

Make-up kan je fris of jonger, sexy of serieus, sensueel of betoverend maken.

Artikelnummer

DVD003 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

4260109410377  

€ 3,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Make-up kan je fris of jonger, sexy of serieus, sensueel of betoverend maken. Maar het is wel belangrijk dat je het goed doet. My Make-up laat duidelijk en heel makkelijk zien hoe dat gaat en waarop je bij het opmaken moet letten. 14 modellen – 14 looks. My Make-up laat je stap voor stap zien hoe de perfecte makeup voor overdag en ‘s avonds tot stand komt. Alles van een natuurlijke nude look via een elegante business make-up tot en met een betoverende styling voor de avond. En als special biedt de dvd direct van de catwalk een make-up in sixties-, gothic- en freestyle. Alles wat de make-upspecialist Fjodur Öxenhave doet, wordt precies uitgelegd. Naast duidelijk commentaar bij iedere afzonderlijke make-up, leveren de 14 films algemene basiskennis, trucs en tips bij de make-uptechnieken en -producten.

Fjordur Öxenhave is een ster onder de make-upspecialisten en sinds bijna 20 jaar succesvol in de internat

ionale fashion- en beauty business. Zijn make-upcreaties sieren de voorpagina’s van grote modebladen en hebben de catwalks van beroemde couturiers gehaald. De IJslander was vroeger zelf een model en heeft heldere principes voor zijn werk als make-upspecialist: ‘Bij het opmaken gaat het erom jezelf mooier te maken, niet om jezelf te beschilderen.’

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.