Closet Caddy - Blue
Closet Caddy - Blue
0 Reviews | Review toevoegen

De bovenste plank in handbereik! 

Artikelnummer

CLO001  

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

3700421912032  

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

  • Makkelijk omhoog en omlaag te brengen met de hefstang; 
  • Gemakkelijk te gebruiken en monteren; 
  • Geschikt voor houten planken en draadrekken; 
  • Overzichtelijk dankzij doorzichtig voorpaneel; 

Toegang tot de bovenste plank zal nooit meer een probleem zijn dankzij het revolutionaire Closet Caddy opbergbox met hefstangsysteem. Het is een neerklapbaar plankopbergststeem waarmee je items vanaf hoge planken kan halen om ze vervolgens weer veilig en gemakkelijk op te bergen. Het is niet meer nodig om een wiebelige stoel, ladder of kruk te beklimmen om bij je spullen te komen. Door te trekken aan de handgreep kan de Closet Caddy moeiteloos van de plank worden gehaald. Als je klaar bent zet je hem met dezelfde handgreep weer eenvoudig terug.  

Door de afneembare handreep en de unieke gewichtsverdeling is het Closet Caddy opbergsysteem erg gebruiksvriendelijk. Bovendien weet je in een oogopslag wat er in elke doos zit zonder dat je hem hoeft te laten zakken dankzij het transparante voorpaneel. Alles wat je nodig hebt is netjes opgeborgen én gemakkelijk te vinden. Door de Closet Caddy kan iedereen zijn spullen op de bovenste plank opbergen.  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.