Buzz Trap - Insect Trap
Buzz Trap - Insect Trap
0 Reviews | Review toevoegen

Insectenval op zonne-energie

Artikelnummer

BUZ001  

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

4003073933271  

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Insectenval op zonne-energie

  • Insectenval werkt zonder chemicaliën,
  • Lokt muggen efficient door waterreservoir en het blauwe licht,
  • Electrische rooster wordt opgeladen door zonne-energie,
  • Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden,
Met het warme weer staan ramen en deuren vaak open en genieten we van de warmte en de zonnestralen, maar de mooie dagen kondigen elk jaar weer de terugkeer van insecten aan. Met de Buzz Trap heb je een insectenval in huis die voorkomt dat je gestoken wordt door die kleine beestjes. De insectenlamp werkt zonder chemicaliën die schadelijk voor het milieu zijn. In plaats daarvan werkt het op zonne-energie waardoor de milieubelasting verminderd wordt. De muggen worden gelokt met led-verlichting en het aquattract waterreservoir waardoor ze vervolgens in het elektrische rooster verwijderen.

Deze vliegende insectenval is geur- en chemicaliën vrij én is zonder gevaar voor mens of dier. Het is ideaal voor in tuinen en op het terras, maar ook voor zwembadplaatsen en picknicks. De Buzz Trap is geschikt voor binnen en buiten. Bovendien is de Buzz Trap overdag en ’s nachts efficiënt. Met een batterijduur van maximaal 12 uur hoef je het apparaat slechts 8 uur aan zonlicht te blootstellen om het op te laden. Na het opladen kun je het overal gebruiken op een oppervlak van maximaal 100 m2.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.