DVD Leandro Carvalho's Brazil Butt Lift
DVD Leandro Carvalho's Brazil Butt Lift
0 Reviews | Review toevoegen

DVD Leandro Carvalho's Brazil Butt Lift

Artikelnummer

BRB002 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

8719128643199  

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Bent u er klaar voor om de mooiste billen van de wereld te krijgen? Wij verzekeren u dat u daar geen sportschoolabonnement meer voor nodig hebt. Het mooiste van alles is dat u er ook geen zes maanden op hoeft te wachten, voordat u het beoogde resultaat ziet. U bereikt met de Leandro Carvalho’s Brazilian Butt Lift dat perfecte resultaat in 60 dagen.
 
Brazilian Butt Lift bestaat uit diverse 30 minuten body blasting workouts;
De eerste workout "Basics":  Leandro leert u de top 12 billen-vormende bewegingen voor de juiste vorm en een perfect resultaat.

De tweede "High & Tight": Leandro gebruikt langzame en gecontroleerde bil-vormende bewegingen die gericht uw billen werkelijk vanuit iedere hoek onderhanden nemen.
 
De derde DVD bestaat uit Cardio Axe om cellulitis en zadeltassen weg te samba-en. Zinderende bewegingen op zwoele Braziliaanse muziek om uw nieuwe sexy achterwerk te onthullen. Leandro’s Cardio Axe dvd is zo leuk, je danst in je eigen woonkamer. De calorieën verdwijnen, de pondjes vliegen eraf en je hebt er nog plezier in ook!

Bij de BONUS "Bum Bum": combineert Leandro zijn cardio met billen vormende bewegingen om uw billen beter in model gevormd te krijgen.

Met slechts een workout per dag bent u op weg naar een steviger, ronder en gelift new “booty”. Tevens ontvangt u bij uw bestelling twee extra workouts om de rest van uw lichaam net zo stevig te krijgen als uw billen. Sculpt is een krachttraining workout die uw slappe armen strakker maakt, uw arm kwabben verdwijnen en u een slank figuur krijgt van top tot teen. Dan is er ook nog Tummy Tuck, een 20 minuten durende workout voor de buikspieren, zodat uw buikspieren net zo sexy worden als uw nieuwe goedgevormde billen.

Pakket bevat:
Drie Workout DVD's
- Basics, Bum Bum
- High & Thight, Sculpt
- Cardio Axe, Tummy Tuck
Booty Makeover Gids
Bootylicious Maaltijd plan
Triangle Training workout kaarten

Bonus
6-Daags Supermodel afslankplan
60 dagen booty makeover kalender

** Let op: de DVD's en gidsen zijn Engelstalig! **
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.