Boppin’ Bugz Dung Beetle - Kids Game
0 Reviews | Review toevoegen

Boppin’ Bugz Mestkever - eindeloos speelplezier!  

Artikelnummer

BUG001 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

3700590908171  

€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Deze gekke beestjes zorgen voor eindeloos speelplezier!  

  • Interactief spel door bewegingssensor; 
  • Licht, geluid en muziek 
  • 3 verschillende spelopties; 
  • Verzamel alle Bugz of speel met één; 

Boppin' Bugz zijn de leukste gekste beestjes die je ooit zult zien. Krijg jij ze te pakken? Op de bank blijven zitten is geen optie. De speeltjes hebben drie verschillende spelstanden en zijn verkrijgbaar in verschillende personages. Verzamel ze allemaal voor eindeloos plezier. 

Ze zijn moeilijk te pakken dankzij de bewegingssensor in hun rug. Hierdoor kan elke bug bewegingen detecteren zodat ze je telkens blijven te ontwijken. Omdat ze reageren op jouw eigen bewegingen, zijn alle achtervolgingen uniek. Heb jij jouw bug te pakken? Dan word je beloond met flitsende lichten en muziek! Verzamel ze allemaal, want met Boppin’ Bugz houdt het plezier niet op! 

Er zijn 3 spelstanden voor Boppin’ Bugz.  
 
1. 'Bop-a-Bug' - Probeer je Bug te vangen door op zijn rug te slaan, hij zal draaien en draaien om je te vermijden, dankzij de ingebouwde bewegingssensor. Als je er vaak genoeg op slaat, word je beloond met een overwinningsgeluid! De eerste die zijn bug stopt, is de winnaar! 
 
2. 'Boost-a-Bug' - voordat je begint, boost je jouw Bug door het zoveel mogelijk op zijn rug te slaan, zo snel als je kunt, en laat ze dan gaan! De bug die het langst blijft bewegen, is de winnaar! 
 
3. 'Bug Train' - elke Bug heeft een magneet aan de voorkant waarmee ze, in de Bug Train-modus, van voren naar achteren met elkaar kunnen samenwerken om een Bug-trein te vormen die over je vloer rijdt, compleet met geluidseffecten en verlichting! 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.