Blu-Ray Four Seasons
Blu-Ray Four Seasons
0 Reviews | Review toevoegen

Wereldberoemde panorama's en de verborgen schoonheid van plekken die niet zo bekend zijn, bieden u de allerdiepste ontspanning aan

Artikelnummer

DVD007 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

4260109410599  

€ 3,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Wereldberoemde panorama's en de verborgen schoonheid van plekken die niet zo bekend zijn, bieden u de allerdiepste ontspanning aan. Dankzij Peak Escape kunt u de ongereptheid van de Appalachen op een unieke wijze beleven. Dit fascinerende gebergte steekt hoog boven North Carolina en Tennessee uit en is één van de oudste bergketens ter wereld.

Dit cyclische verhaal van de seizoenen is de omvangrijkste documentatie die ooit over dit gebied op film is vastgelegd. Door uitsluitend gebruik te maken van HD-technologie, natuurgeluiden en muzikale composities van Tom Middleton, Briza en Secede, gepresenteerd in dolby 5.1 digital surround sound, maakt Peak Escape een natuurbelevenis uit een volledig nieuw perspectief mogelijk.

Gefilmd in de volgende gebieden: Mount Mitchell, Roan Mountain, Grandfather Mountain, Cold Mountain, Whitewater Falls, Looking Glass Falls, Hebron Rock Colony, Twisted Falls, Steels Creek, Linville Falls, Lost Cove en veel meer!

Ondersteun het behoud van deze plekken! Een deel van alle opbrengsten gaat naar plaatselijke organisaties die zich inzetten voor de bescherming van het milieu.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.