BEEM Koffiezetapparaat Fresh-Aroma-Perfect II - Duo
0 Reviews | Review toevoegen

Koffiezetapparaat voor bonen of filterkoffie – inclusief 2 kannen

Artikelnummer

BEE002  

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

4060449051922  

€ 189,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

  • De geïntegreerde koffiemolen maalt koffiebonen grof, medium of fijn
  • Filterkoffie ook mogelijk
  • Inclusief 2 kannen – met de glazen kan van 1,25 liter en de dubbelwandige isolatie kan van 1,25 l kun je elk tot 10 kopjes koffie bereiden,
  • Eco-vriendelijk door het permanente filter
  • Het bonenreservoir met vershouddeksel is voldoende voor 180 g verse koffiebonen.
  • Slimme details: koffiegenot zonder wachttijd dankzij de 24-uurs timer start de machine automatisch op het gewenste tijdstip.

Met de Beem Fresh Aroma-PERFECT II wordt koffie zetten een echte kunst. Met een druk op de knop worden koffiebonen gemaald en zet je verse aromatische koffie. De geïntegreerde precisie- kegel koffiemolen maalt de koffie altijd vers en geeft je de keus om koffiebonen grof, medium of fijn te malen.

Dankzij de geïntegreerde 24-uurs timer start het koffiezetapparaat op het gewenste moment met de bereiding en lokt je 's ochtends met de geur van vers gezette koffie uit bed. Als er eens meer gasten op bezoek zijn, is deze machine ook geschikt, want dankzij de 2 koffiepotten kun je direct tot 20 kopjes koffie achter elkaar zetten. Bij gebruik van de glazen kan schakelt de warmhoudplaat automatisch aan, terwijl bij gebruik van de thermoskan de warmhoudplaat uitgeschakeld blijft. Extra papieren filters zijn vanwege het permanente filter niet meer nodig - voor het milieu.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.