BEEM koffiezetapparaat Fresh-Aroma-Intense
0 Reviews | Review toevoegen

Filterkoffiemachine met koffiemolen

Artikelnummer

BEE003 

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

4060449026883  

€ 119,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

  • Koffiemolen met maalgraad instellingen (grof, medium en fijn)
  • Geschikt voor zowel koffiebonen als filterkoffie
  • Aroma-plus functie voor 2-10 kopjes individueel koffiegenot
  • Verwijderbare watertank en warmhoud functie
Genieten van koffie is een ervaring voor de zintuigen, de BEEM Fresh-Aroma-Intense koffiemachine voldoet op twee manieren aan deze eis. Hij maakt niet alleen indruk met zijn hoogwaardige en slanke ontwerp, maar ook dankzij zijn conische molen en speciale Aroma Plus-functie. Met een druk op de knop maalt en zet hij koffie in de gewenste sterkte. De geïntegreerde koffiemolen biedt drie maalgraadinstellingen (fijn, medium, grof). De Aroma Plus-functie biedt verschillende koffiesterkte-instellingen en levert met één speciale verhouding tussen koffie en water volle, krachtige resultaten.

Met het uitneembare waterreservoir kan het koffieapparaat gemakkelijk gevuld worden met de kraan. Dankzij de grote glazen pot voor maximaal 10 kopjes is er altijd genoeg koffie voor iedereen - die op de warmhoudplaat op temperatuur gehouden wordt wanneer meeting of koffiepauze duurt langer.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.