5 Minute Shaper computer
5 Minute Shaper computer
0 Reviews | Review toevoegen

5 Minute Shaper computer

Artikelnummer

OND102 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

XXXXX  

€ 7,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Losse computer voor uw 5 Minute Shaper

Zwoegt u nog steeds op de ouderwetse manier om die vetrollen kwijt te raken? Sit-ups  zijn een zware belasting voor uw nek en rug en met een hometrainer traint u alleen uw benen. Stop met die vervelende oefeningen die weinig resultaat leveren!

Vanaf nu kunt u met 5 Minute Shaper, het alles in één complete lichaamsvormende toestel,  uw lichaam transformeren van slap naar stevig en strak in slechts enkele weken! Hij combineert cardio met lichaamsversteviging om snel vet te verbranden en u weer een mooi figuur te geven. In slechts 5 minuten per dag kunt u uw buikspieren keihard, uw bovenarmen stevig, uw billen sexy en uw benen weer slank maken. Dit alles in een mum van tijd, omdat u namelijk met de 5 Minute Shaper alle spiergroepen tegelijkertijd traint.

De 5 Minute Shaper maakt gebruik van combinaties van Yoga plankposities en sit-ups, en combineert beide tot een opmerkelijke training om uw gehele core te verstevigen. Plaats uw knieën eenvoudigweg op de kussens, pak de comfortabele handvatten vast, lift uw onderlichaam en maak een boog, ontspan vervolgens weer. Zo maakt u een complete crunch beweging, waarmee u effectief vele calorieën verbrandt en zo een drastisch gewichtsverlies realiseert.

Met deze simpele beweging traint u uw gehele lichaam, uw rug- en buikspieren, uw  billen, benen en armen, En het mooiste van alles is dat de 5 Minute Shaper geschikt is voor alle fitness niveaus, of u nu een beginnende sporter bent of een geoefende sporter.

U kunt kiezen uit vier verschillende niveaus met verschillende hoeken:
Stand 1 is Beginner, 2 = gemiddeld, 3= gevorderd en 4 = intens, voor de zeer geoefende sporters.

Bonus
5 Minute Workout kaart
7 dagen snelstart voedingsgids
Trainingscomputer twv € 19,95

Extra informatie over de trainingscomputer
Wanneer u op de trainingscomputer het aantal calorieën afleest, kunt u dit X100 doen om het juiste aantal kilocalorieën te krijgen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.